Rokrocznie wprowadzamy do obrotu nowe pomysły na grzyby – to wszystko pod hasłem „Grzyby – kwestia smaku”. Naszymi pomysłami chcemy zachęcić Konsumentów do rozbudowywania swojego menu o różne grzyby uprawowe i świeże zioła. Każdy znajdzie coś dla siebie – zwolennicy szybkiej kuchni korzystają chętnie z grzybów krojonych z dodatkiem warzyw, wielbiciele i amatorzy trendu „slow food” ucieszą się ze starannie dobranej kompozycji najlepszych gatunków grzybów na świecie.
Smakoszom polecamy szczególnie olbrzymie Pieczarki Brunatne – Portobella. Szczególny proces produkcji zapewnia wyjątkowy smak tych pieczarek, które połączone z serem pleśniowym lub paseczkami wołowiny i tymiankiem zadowolą podniebienia najbardziej wymagających Klientów.
Naszą Portobella pakujemy jako pojedyncze kapelusze, jako kapelusze o średnicy 15 cm z przeznaczeniem na grilla oraz w opakowania po 300g czy 600g, krojoną z ziołami.